Despre ceara de soia folosită în lumânările artizanale

Despre ceara de soia folosită în lumânările artizanale

Ceara de soia naturala

De ce ceară de soia?

Scoate capacul și adulmecă! Cum altfel să te decizi cu privire la ce lumânare să cumperi pentru casa ta? Verifici vreodată eticheta pentru a vedea ce fel de ceară vei arde? Contează? Majoritatea companiilor de lumânări produse în masă pot avea soia ca ingredient, dar lumânările nu sunt fabricate din ceară de soia. Parafina este cea mai folosită ceară de lumânare în prezent. Abia apoi vin: ceara de albine, ceara de soia, ceara de palmier, ceara sintetizată și un amestec din toate acestea. Dintre toate opțiunile, ceara de soia este cea mai benefică atât pentru tine, cât și pentru mediu. De aceea, la Fogveli, toate lumânările și produsele noastre sunt realizate din ceară de soia 100%.

Ce este ceara de soia?

Ceara de soia este o ceară 100% naturală derivată din boabele de soia vegetale. Soia reprezintă una dintre culturile agricole majore cultivate în Statele Unite, venind în urma porumbului. Cele mai multe dintre boabele de soia din lume sunt cultivate și recoltate în mijlocul vestului Statelor Unite. După ce boabele sunt recoltate, acestea sunt apoi curățate, crăpate, decojite și rulate în fulgi. Uleiul de soia este extras din fulgi, iar fulgii rămași sunt folosiți pentru hrana animalelor.

Beneficiile cerii de soia:

  • Ceara de soia este non-toxică și arde mai curat, fiind făcută fără toxine, agenți cancerigeni sau poluanți, ceea ce înseamnă că lumânările noastre sunt mai puțin susceptibile în a declanșa alergii. Ca ceară pe bază de legume, nu eliberează niciun produs secundar dăunător și nu produce funingine neagră care poate păta pereții și perdelele în comparație cu alte ceruri de top.
  • Ceara de soia are un punct de topire mai mic decât parafina și, din această cauză, lumânările de soia vor arde mai încet și mai mult decât lumânările cu parafină. Uleiurile parfumate sunt eliberate mai bine datorită temperaturii mai mici a arderii și ceara de soia topită redă un miros care va fi mult mai puternic și mai plăcut.
  • Ceara de soia este mai ușor de curățat deoarece este biodegradabilă. Poate fi curățată cu ușurință de pe orice suprafață cu apă călduță și săpun.
  • Ceara de soia este naturală, regenerabilă și vegană derivată din boabe de soia. Această ceară este un ulei vegetal hidrogenat care se transformă într-un solid la temperatura camerei.
Lumânările sunt o industrie în continuă dezvoltare, astfel puteți găsi cel puțin o lumânare în căminul oricui. Când vine vorba de ceara de lumânare, cea naturală va fi întotdeauna cea mai bună alegere. La Fogveli avem o gamă variată de produse, în continuă dezvoltare, din care să alegeți pentru a vă îmbrăca locuința sau spațiul de lucru în arome incredibile. Lumânările noastre sunt făcute cu ceară de soia, fitiluri din bumbac organic și parfumuri curate. Vizitați magazinul nostru online pentru a aduce una dintre creațiile noastre acasă și a vă bucura de o experiență unică!
Înapoi la blog

1 comentariu

Foarte util acest articol! Felicitări pentru ceea ce faceți și vă doresc mult succes! Aștept să mai citesc.

Roxana Agache

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.